Skip to content

Privacy Statement

We hechten veel waarde aan de privacy van bezoekers van onze website. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder daar eerst uw toestemming voor te vragen. We gaan zorgvuldig om met uw gegevens en doen er alles om u een veilig bezoek aan www.pureinstinct.nl te bezorgen.

Wie zijn we:

Pure Instinct, gevestigd aan de Dintel 21, 5684PS Best, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Pure Instinct
Dintel 21
5684PS Best
+31 499 74 50 82
info@pureinstinct.nl


Gegevens die we gebruiken tijdens uw bezoek aan onze website:
  • Onze webserver herkent automatisch alleen uw IP-adres en niet uw e-mailadres
 
Bij een bezoek aan onze website bewaren we:
  • Uw domeinnaam (niet uw e-mailadres)
  • Uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
  • De domeinnaam van andere sites die u geraadpleegd heeft om naar onze site te gaan
  • Alle informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd hebt
  • Alle informatie die u vrijwillig verstrekt heeft (bijvoorbeeld als u zich registreert)
 
We gebruiken de informatie om:
  • Uw bestelling af te handelen
  • De inhoud van www.pureinstinct.nl te verbeteren

We gebruiken uw persoonlijke informatie alleen intern voor het tot stand brengen van de overeenkomst en voor een snelle en veilige afhandeling van uw bestelling. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

 
Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Functionele cookies
Wij plaatsen functionele cookies voor een correcte werking van onze webshop. Deze cookies onthouden of u ingelogd bent en bewaren de artikelen in uw winkelwagen. Ook hier geldt dat persoonsgegevens geanonimiseerd worden.

Profilering & tracking cookies
Om u gepersonaliseerde advertenties te tonen plaatsen we profilering & tracking cookies van Google en Adcrowd. Deze plaatsen wij alleen na uw expliciete toestemming via de cookie bar. Deze verschijnt tijdens uw bezoek onderin de website.
Via de instellingen van uw browser kunt u het gebruik van cookies weigeren. Dit kan er echter wel voor zorgen dat u niet alle functionaliteiten van deze website naar behoren werken.
Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven staan.

 
Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

 
Analytics

Op onze site maken we gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service van Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies, kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen. Cookies helpen ons om te analyseren hoe gebruikers onze website gebruiken, waarmee we onze site weer beter kunnen laten aansluiten bij uw wensen.
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken wat Google mag bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen. Pagina’s waar persoonsgegevens gedeeld worden zullen de gegevens geanonimiseerd worden.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

 
Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wij zijn de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die wij over u hebben vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice via info@dogmeat.nl. Wij zullen u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens wij omtrent u verwerken en of wij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering kunnen voldoen. Beveiligde verbinding Binnen de webwinkel maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Dit betekent dat gegevens die u verstuurt binnen het bestelproces en contactformulieren veilig en versleuteld worden verstuurd.

 
Nieuwsbrief

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief te sturen. Deze nieuwsbrief gebruiken we om u uitsluitend op de hoogte te brengen van aanbiedingen en productnieuws. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door dit aan te passen in uw account, of door het sturen van een e-mail aan info@dogmeat.nl of via een link in de nieuwsbrief.  

Onze contactgegevens

Heeft u vragen over ons privacy-beleid of andere zaken? Neem dan contact op via: Pure Instinct, de Dintel 21 5684PS Best, info@pureinstinct.nl.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.